Komentář, na který odpovídáte

02. 09. 2015 - 22:35
 

nekra: Kéž by se dobře kontrolovalo všechno, když si vzpomenu na nekvalitní potraviny z Polska (i když mám výpadek, co byla ta druhá velká aféra, vybavily se mi okurky s kyselinou mravenčí).

Jo o sushi vím, že tam je syrová ryba. Tak třeba na to musí mít ten podnik specální povolení? Prostě mi to je divný - kdyby po tom někomu bylo blbě, tak ten podnik z toho má průser - průser druhu, kterýmu by se vyhnul, kdyby neprodával jídlo/pití se syrovým vejcem/masem.

To mne překvapuje, že tatarák obsahuje syrový vejce. V jedný přeložený knížce doma je recept na tatarák a tam se to maso potírá olejem, ale vejce v tom není. (I když mi teď začíná být divný, že v tom receptu to maso nerozšmelcujou paličkou.)

To je základ, syrový ústřice? Co by se s nima stalo špatnýho, kdyby prošly tepelnou úpravou?

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.