Komentář, na který odpovídáte

03. 09. 2015 - 09:13
 

klarasolarova: Teoreticky vzato se může stát, že nějakému zákazníkovi bude špatně z jakéhokoli nevhodně upraveného jídla, nemusí se jednat jen o absenci tepelné úpravy. Tedy problém by nebyl v nedostatečné tepelné úpravě, ale v nesprávné přípravě či nedodržení hygienických zásad.
A samozřejmě téměř všechny potraviny se dají tepelně upravit, jenže pak dojde ke změně chuti (a nutričních hodnot a obvykle i vzhledu)...a to je přeci ten důvod, proč se některé podávají v syrovém stavu.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.