Připravte se na vánoční mlsání společně se mnou a oslňte své blízké dokonalým španělským cukrovím. A jelikož už na dlouhé pečení nezbývá moc času, slibuji, že to bude opravdu snadné. Vystačíme si s pouhými čtyřmi ingrediencemi.
Také máte rádi mexickou kuchyni, ale občas Vás od přípravy některých klasických receptů odradí dlooo...ooo...ooouhý seznam koření, které se Vám nechce jedno po druhém odměřovat a z nějž navíc půlku stejně nemáte doma? Řešení je na dosah ruky.
Aktuální chladné počasí Vám příliš nesvědčí? Přišli jste domů po škole či po práci celí zmrzlí a máte hlad? Tento recept je pro Vás!
Pokud ještě neznáte guacamole, skvostný mexický dip, do kterého můžete namáčet tradiční nachos i poněkud méně tradiční crudités stejně jako jej můžete hezky česky namazat na chleba, upalujte pro notýsek a pište si.
Minulý "tortillový" článek byl hlavně teoretický, dnes dojde na praxi. ¡A cocinar!
Není tortilla jako tortilla.
Život je příliš krátký na to, abychom pili špatné pisco sour.